Voedingsadvies en dieet


Hebt u gezondheidsproblemen of vragen gerelateerd aan voeding?

Lees dan snel verder.

Gezonde voeding is naast voldoende beweging en bewustwording, één van de 3 pijlers die bijdraagt tot een gezonde leefstijl.

Wil je weten hoe je gezond eet, hoe je een lekkere en toch gezonde maaltijd kan klaarmaken, wil je graag enkele kilootjes kwijt maar lukt het jou niet alleen? Wil je weten hoe je jouw gewicht kan op een gezonde manier kan verliezen, zonder een later jo-jo-effect? Of wil je graag op een gezonde manier in gewicht aankomen?

Diëtiste Jolinde helpt je graag verder aan de hand van individuele begeleiding. Zij helpt jou om een persoonlijke en realistische middenweg te vinden. Met haar deskundig advies en luisterend oor is ze de sleutel tot een succesvol resultaat. Neem samen met haar de start naar een nieuwe, gezonde leefstijl die je levenslang kan volhouden! Er wordt niet gewerkt met vaste methoden of schema’s, maar er wordt gekeken welke voeding er het beste past bij jouw gewoonten en voorkeuren.

Daarnaast begeleidt Jolinde niet alleen mensen die meer willen weten over gezonde voeding of mensen met overgewicht & obesitas, maar ook sporters (recreatief, competitief of topsport), mensen met een hoge bloeddruk & cholesterol, spijsverteringsproblemen, allergieën en intoleranties en zwangere vrouwen & borstvoeding.

Meer weten:     https://dietistejolindevandaele0.webnode.nl